CONTACT: Zizan / Ardly (0173122466)

ARJUNA CIPTA

Arjuna Hand’s On

Private Events DECO such as Weddings in particular ‘pelamin’ (main wedding dais), ‘hantaran’ (wedding gifts), hiasan bilik tidur (bedroom deco) and Hall, Ballroom & Banquet deco as well as engagements party, corporate function such as seminars, annnual dinners and product launches

our unique selling point

our specially tailored Wedding Deco will add a personal touch to your exclusive wedding banquet. A colourful themes such as English romance, a Fairytale wedding , Traditional Malay and Glam-Romance will ensure a picture-perfect occasion.

what we enjoy most about business

being a part of a couple’s celebration on the happiest day of their lives

Mail Correspondence;

LOT 3469-C, JALAN PKNS, SECTION U6 SUBANG

40150 SHAH ALAM

SELANGOR DARUL EHSAN


email: arjuna_cipta@yahoo.com

To make a reservation or appointments during or after office hour please contact person incharge;

Azizan Hadi Saat / Saiful Ardly Lufias  0173122466  

130 Responses to CONTACT: Zizan / Ardly (0173122466)

  1. Nur says:

    hi,
    can i know u francis kat singapore or JB?

  2. arjunacipta says:

    Hi Nur,

    We have already reply to all Ur queries about our product & service in Ur private email.
    Look forward to hear from U soon :)

    Regards,
    Arjunareans KL.

  3. zamzarina says:

    hi nak tau range pelamin utk dewan or hotel berapa?
    then hantaran u charge berapa?

  4. arjunacipta says:

    Hai Zamzarina, greetings from Arjuna Cipta Team.

    Terima kasih kerana sudi melayari web kami ini. Segala maklumat dan pertanyaan Zamzarina telah kami emailkan kepada email zamzarina. Terima kasih sekali lagi atas pertanyaan dan minat zamzarina terhadap perkhidmatan kami. Kami di Arjuna Cipta bersedia untuk mengadakan perbincangan lanjut dengan pihak zamzarina.

  5. lina says:

    hi,

    just want check with you,if outstation,(IPOH) how much will charge me for the decoration in banquet hall as well.Just give ur roughly figure je…tq..

  6. azlina says:

    hi there,can i get any feed back regarding the price for outstation<<

  7. arjunacipta says:

    Hi azlina..we’ve replied your quiry thru your email address dear…thnks again for interested with our services. Thank You

  8. Reet says:

    hi im reet, i would like to know how is the charges for engagement party Hall decorations &ballons or flowers) with back drop.

    please reply me soon.

    thank you very much.

  9. arjunacipta says:

    hi Reet, we have replied your queries thru your yahoo email address. Thnks for your interested with our services. We are looking forward to work with u.

    Thanks again

  10. siti says:

    assalamualaikum,
    blh tanya klu luar kawasan charge brapa yer(sg.ptani)? n package untuk deco pertunangan menggunakan fresh flower termasuk hantaran?

  11. arjunacipta says:

    waalaikumussalam siti…

    utk segala pertanyaan siti telah kami jawab di dalam Email Yahoo Siti. Terima kasih kerana berminat dengan perkhidmatan kami.

    -Arjuna Cipta-

  12. hemmy says:

    yo zizan… tahniah..tahniah.. bisness baik punyer… tahniah2.. :)

  13. lina says:

    hai…nk tye psl pakej2 pelamin yg ade…tengkiu…

  14. sharifah says:

    salam arjuna cipta,

    saya berminat utk mengetahui kos utk wedding reception seperti yg telah anda lakukan di carcosa seri negara.
    semuanya fresh flowers?
    dan bolehkah saya mengetahui berapa kosnya (kasar)
    utk menyewa venue tersebut?tetamu saya anggaran adalah 200 pax.

    terima kasih:)

  15. arjunacipta says:

    Dear Lina….

    Feel free to contact us Zizan 0173122466 or Ardly 0123249115 for the package details as we can give you more details and eloboration on the wedding packages.

    Thank you

    - Arjuna Zizan -

  16. arjunacipta says:

    Salam Sharipah

    Kos dekorasi sahaja utk wedding reception seperti di Carcosa Seri Negara itu adalah sebanyak RM 20,000 termasuk kos pengangkutan dan kesemua dekorasi menggunakan fresh flowers. Kos tersebut adalah bergantung kepada jumlah pax, tema majlis resepsi seperti yang diinginkan oleh Sharifah. Walaubagimanapun harga yang kami tawarkan boleh dibincang dan juga bergantung kepada budget Sharifah.

    Untuk harga sewaan dewan banquet yang sesuai bagi jemputan Syarifah seramai 200 pax adalah Marquee room. Harga bagi sewaan dewan akan kami maklumkan kepada Syarifah jika Syarifah ingin mengetahui leih lanjut kami akan menghubungi pihak Carcosa bagi mengetahui nilai sewaan semasa. Feel free to call us on this number for further details and discussion. Zizan – 0173122466 atau Ardly 0123249115.

    Terima kasih sekali lagi atas pertanyaan dan minat Syarifah kepada Arjuna Cipta. We are looking forward to hear from you soon. Congratulations forwarding to you on your happiest precious moment that will be coming soon.

    -Arjuna Zizan-

  17. As says:

    Hai,… saya amat berminat dgn pelamin yg u all buat kat Dewan Banquet SUK Perak tu. Nampak cantik, eksklusif & romantik.. Berapakah kos @ budget yg di perlukan utk membuat pelamin tersebut. Harap pihak tuan memberi jawapan ke email saya secepat yg mungkin..

  18. annyss says:

    hye arjuna team…

    saye berminat nk further info tuk tempahan baju n hantaran tuk majlis pertunangan…kalu tuk tempahan baju tue let say if saye ade design sendiri macam mane yer?? price …

  19. Inez says:

    can you do outside from Semananjung likes Sabah??? for wedding..

  20. noa says:

    salam,

    i nak tanya, u buka book untuk tahun 2010 bulan berapa ek?

    later boleh update i through my private mail tak.i takut i lost ur page.

    nway, everything bout this page is totally awesome

    babai,
    NoA :)

  21. iezanie says:

    salam..
    hii i nak tau rate utk pelamin biasa and kalau pelamin yg guna fresh flowers brp range? then untuk hantaran macam mane u charges?
    please email to me yea…thanz

  22. Mrs.Azhir says:

    Boleh bagi quotation tak kalau saya nak buat majlis berendoi baby boy saya? thanks

  23. Mirza says:

    Salam. Saya nak tahu kos sewaan bagi majlis berendoi for baby boy. Saya tinggal di Shah Alam. Pakej meliputi semua eg. bunga telur, buaian or can we just choose any item. Contoh sewa buaian sahaja.

  24. eyeda says:

    Saya berminat dgn pelamin ini and would like to know how much does it cost??

    https://arjunacipta.files.wordpress.com/2008/04/260120080021.jpg

    i have emailed u at arjuna_cipta@yahoo.com too.

  25. Noreen says:

    Assalammualaikum,

    Saya akan berkahwin pada bulan Jun 2010. Boleh tak saya nak tau harga untuk pelamin rumah (berinai), pelamin dewan (garden theme-termasuk hiasan dewan), hiasan bilik tidur dan meja beradab.

    Terima kasih.

  26. miza says:

    salam..brape package pelamin perkahwinan yg plg simple but unik??utk hiasan blik tidur dan pelamin pengantin dan meja beradap..plz qoute for me by mail at miza@hyper-wave.com..thanks a lot

  27. Nor Azimah Che Azmi says:

    Salam, sy cuma nak confirmation daripada En Azizan atau En Ardly, masa di pameran pengantin di Midvalley 7 Ogos lepas, sy telah membuat tempahan dan membayar deposit untuk majlis pada Oktober 2010. boleh x bagi quotation untuk majlis perkahwinan di Dewan SUK ipoh ke email saya?

  28. Nor Azimah Che Azmi says:

    Salam, sy cuma nak confirmation daripada En Azizan atau En Ardly, masa di pameran pengantin di Midvalley 7 Ogos lepas, sy telah membuat tempahan dan membayar deposit untuk majlis pada Oktober 2010. boleh x bagi quotation untuk majlis perkahwinan di Dewan SUK ipoh ke email saya?

    Terima kasih..:)

  29. surarya says:

    salam boleh emelkan harge pekej2 pertunangan n perkahwinan kat su_riz83@yahoo.com…tq..

  30. Nor Azimah says:

    Salam, sy cuma nak confirmation daripada En Azizan atau En Ardly, masa di pameran pengantin di Midvalley 7 Ogos lepas, sy telah membuat tempahan dan membayar deposit untuk majlis pada Oktober 2010. boleh x bagi quotation untuk majlis perkahwinan di Dewan SUK ipoh ke email saya lavender_misz@yahoo.com

  31. Hanis says:

    Salam Zizan, i still haven’t received ur email pertaining to deco meja pengantin on 1 nov..r u guys still interested?? if not pls say so..there’s not much time for me to keep on waiting for u..pls email the quotation to nurhanis_abdrazak@yahoo.com..or pls notify me if u r not interested..tqvm..

  32. azwa says:

    hi, sy interested nak pelamin macam kat seri pacific kuala lumpur tapi untuk rumah.. & nak tanya ada buat x for bilik pengantin..how much ye?

  33. eddie says:

    salam en zizan
    eddie nih……….bleh call eddie at 0176733018 urgent

  34. nani says:

    salam…

    boleh tak nak tau anggaran kasar utk deco pelamin dewan?ade tak pakej2 perkahwinan?leh email skali..tq

  35. cik ita says:

    Hi,
    I’m interested to know the quotation of wedding decoration, including pelamin, main table at Perak SUK Banquet Hall, to be held in Nov’2010. Color theme : White and Gold. Thanks!

  36. cik ita says:

    correction:kindly reply to the email attached.

  37. Lili.sumarsih says:

    Hai…saya salah satu petani bunga di Indonesia,hanya menawarkan saja siapa tau suatu waktu akan pakai bunga yang ada di Indonesia, dengan senang hati say akan bantu. Terimakasih.

  38. amy says:

    hi..
    ermm..i nk tau quot 4 pakej khwin.
    theme fairytale or garden weds.loc i wt dkat dewan (small dewan) seremban area.thanks!!

  39. Rahmah Mohd Nor says:

    Salam, boleh x buatkan sebutharga Majlis perkahwinan anak lelaki auntie(emak siti nurfaridza)kwn Fara,utk Pakej Lengkap Majlis Perkahwinan secara hidang/dome utk 1500pax diluar klang valley iaitu di Dataran Bandar Raub pd Jun 2010. Pakej termasuk pelamin,tarian, silat,photografi/videografi/pa system/proj. slide show, mc majlis dll dekorasi. Dharap dpt kerjsama dari anda & team. Terima kasih.

  40. salam, boleh tak buatkan sebutharga majlis perkahwinan anak lelaki mcik(Emak Siti Nurfaridza/Kwn Fara) di Raub, Pahang pada pnghujung bulan Jun, 2010. Seramai 1,500pax secara Pakej Lengkap secara hidang/Dome, Pelamin Persandingan, P.A system/M.C., kompang,tarian,silat,fotografi/vidoegrafi, arabian kanopi d.l.l. smoga mndapat feedback dari Arjuna&Team. Terima kasih.

  41. shima says:

    salam..
    I’m interested to know the quotation of wedding decoration, including pelamin, main table at dewan mbsa shah alam.

    Thanks.

  42. Victor Voon says:

    hi, i tried calling the numbers above..Azizan Hadi Saat 0173122466 Ardly Lufias Khairi 0123249115..as well as the email above, but couldn’t get through. Nak tanye quotations untuk wedding decor.. if you could get back to me, would be great! thanks!

  43. Asnol says:

    Hi,

    For an outstation wedding (Perak), may i know the package available for the overall setup of hantaran, pelamin and hall. Thanx.

  44. nuna says:

    salam..
    hye=)
    nak quotation for pelamin kat rumah utk 2pasangan pengantin=4kerusila…plus,the wedding will be at seremban=)
    tq

  45. Phya Hassan says:

    Hello there.Blh tak quote starting price utk engagement party dat will be held in June at my hse shah alam.

    -mini dais
    -candles & fresh flowers for decoration
    -table centerpiece
    -hantaran per dulang? for both side

    isit too much to hav an arabian theme as engagement party? ;)
    wud be great if u can share things dat i might need for arabian theme n u can also quote the price for me..tq =)

  46. izza says:

    slm & hi there,

    can u sent me the quotation for the package available – for outstation wedding (kelantan)..tq

  47. susieana says:

    Salam..

    Perkhidmatan ArjunaCipta boleh sampai gi Sabah ker?

  48. eyta says:

    salam,

    saya trcari2 wed theme fairytale. bleh bg quotation tk decoration pelamin, canopy n main table? my house @ ipoh. it a terrace house n small. saya suka 1 restaurant kt the curve yg theme dia garden..so saya fikir nak copy theme itu. tapi tuk pelamin saya more interested ngan salah 1 deco u yg warna merah, hitam n putih. can u give me rough quotation for this?.

  49. raihana says:

    salam arjuna team..

    minat sgt dgn pelamin Contemporary Roman Romance…blh x bg details utk pakej2 kawin yg u all ada…

    thanx…

  50. azmah says:

    looking forward to have an appointment with u guys for discussion,either on this 29th May or 26th of June,pick one.

  51. yun says:

    hi…saya nak tau harga @ pakej untuk pelamin, sepasang baju bersanding L/P (termasuk aksesori) & photographer…

  52. yus says:

    salam
    saya ingin dapatkan quotation utk majlis kahwin di dewan, tema ‘old english’.. utk 17-oct-10 nnt.. thx

  53. Lyana Hamsan says:

    Salam,
    Saya sgt berminat utk menggunakan khidmat Arjunacipta utk hari bersejarah sy. Tarikh da ditetapkan (9/10/11) n dewan (KL) pun da tempah cume sy blm tau nk wat tema ape utk wedding. *(harap2 blm terlambat nk book arjuna for my deco n pelamin lah). Kami bercadang utk guna warna turquoise utk deco. Boleh tak beri quotation utk deco n pelamin utk dewan berkapasiti 28 unit meja bulat? Sy nk tau gak pakej2 yg arjuna blh tawarkan utk sy.
    Terima Kasih (^_^)

  54. sue says:

    aslmkm, im goin 2 hav a wedding sumwer late jan or early feb…
    i plan 2 hav a hi-tea wed wif a concept of sumthing like garden wed… basically, i do not ve a venue n any plan yet… any suggestion n quotation for d package available… btw, it wil b held in ipoh… tq…

  55. ieda says:

    salam…
    saya sgt berminat dgn design2 pelamin dari arjuna…more fresh flower…saye dari kg melayu subang..if saye nak tau pakej dari perkahwinan cane ye??? siap sekali pakej baju n makeup ke..tq

  56. intan says:

    can u send me a quotation for pakej pelamin dewan..thank u

  57. Azlina says:

    hi,tried calling & sms-ing both contacts stated on your website but to no avail.appreciate if you could quote me on your pelamin package (home).Also need to know if you offer bridal wear packages as well.tq! =)

  58. siti says:

    salam,
    sy nak tau range pelamin utk dewan berapa (senawang)?

  59. asha says:

    Can you please send me a quotation for main dais,main table deco and hand bouquet to my email? thanks :)

  60. faizah says:

    salam & hi arjuna,
    i love your dais so much.could you send me a quotation for wedding reception (hall).its on may 2011 in Manjalara,KL

    pls reply me soon.
    thank you so much.

  61. fina says:

    askum….sy ingin tahu…kat mne sy leh dpt pakej perkahwinan kampung pegantin….?? sy ingin tahu harga dewan, pelamin dan ape sje perkhidmatan yg disediakan dr pihak kampung pengantin….

  62. juJU says:

    boleh kami tahu range harga pelamin u guna fresh flowers?? apa kah beza jauh dgn pelamin guna artificial flowers?? berminat dgn pelamin baru u design tu untuk majlis kami on june next year…use dat wing but wit different concept, blh tak kami tau anggaran harganya…

    tq

  63. sue says:

    Hye
    i need your quotation for my wedding on 2nd july 2011 at tropicana golf resort.
    -hantaran fresh flower (same like damansara heights’s wed u did )
    -deco only

    pls mail me : suzzothman@yahoo.com
    thanks!!

  64. hazbella says:

    Dear, i like ur design. Could u send to me ur services package for wedd as well (any) by email :haiza_issabella@yahoo.com. Appreciate ur fast respond.

  65. Nazima says:

    Hi, im very interested in your birdcage dais. Please let me know charges and if you can provide it in Singapore. Thanx!

  66. hunny says:

    hye,
    could u email me ur quotation for;-
    - package deco dewan/home wedding
    - hantaran fresh flower

    *honey_za86@yahoo.com.my

  67. siti says:

    salam.hi,sy siti.blh x emailkan sy quatation untk pakej bertandang untk deco pelamin/busana n makeup di dewan finas..dan apa2 yg patut..kalau blh secpt yg mungkin.thx

  68. Mimi says:

    Dear Arjuna Team,

    i would like to know your quotations for having a wedding in Banquet Hall, SUK,Perak on 19/11/11

    the theme is traditional malay wedding.

    would appreciate your reply.

    thanks.

  69. jue says:

    hai,i luv n impress ngan ur plamin and wed deco…
    blh x if u email quotation for home/hall deco wedding and hantaran fresh flower..and i plan for the lilac themes and it will be held at melaka on 27nov2011…

  70. jue says:

    hye,i luv and impress ngan wedd deco u all guys,can u email quotation for home/hall deco wedd with the theme is lilac garden style togther wif fresh flower hantaran,and i plan wedd is on 27 nov2011,it will b held at melaka,thanks…

  71. al says:

    im planning to get married in may.for now i have the venue n food picked out.in putrajaya. but for the wedding planning..pelamin…attire..im still searching.do u think u can provide me with a short quotation. sewa baju male n female for sanding,make up and accesories for 3 occasions(solemnization,reception,berinai),pelamin n deco for reception at a hall..and photography for 3 occasion. on 14/15th may. all in putrajaya/bangi.

    u can email me ur quotaion or msg/call me at 0176546548

    theme…white n gold.

  72. Safiah says:

    Kepada Team Arjuna,
    Saya nak tahu berapa bajet utk deko hall termasuk pelamin skali.

  73. Sar says:

    hi ,
    can u pls quote for me price :
    pelamin theme creme purple plus deco meja pengantin n meja makan for wedding at restoran seri melayu, bukit bintang?
    thanks! :)

  74. iena says:

    hye..
    bleh email kn i quotation utk wedding x?
    full pckge (nikah/malam berinai/sanding/make up/photograpy)
    tq..

  75. fira says:

    hi arjunareans, i’ve emailed u a quotation request for package pelamin at hall. really adore the one u did called the renaissance white mansion. hope to hear ur reply asap. so, do get back to me once u r free ya.. thanks a bunch n keep up a good work!

  76. hanies says:

    assalammualaikum
    bleh sy dptkn hrg pelamin utk rumah
    dan kos penghantarn(perak)…

  77. fira says:

    Salam,

    Boleh saya dapat quotation untuk:
    - pelamin
    - hantaran (fresh flower)

    Fyi, wedding saya bakal dilangsungkan di Laman Budaya, Shah Alam.

  78. Nurul Ain Abu Hanifiah says:

    Hi,

    I would like to request for a quotation on this pelamin:
    French Pavillion Garden.
    Do you provide a pelamin package? I’m looking for these services as well:
    -pelamin (turquoise/silver)
    -tempat merenjis
    -fresh flower hand bouquet
    -deco for the aisle
    Looking forward for your reply. Thanks!

  79. wani says:

    hi..sya berminat sgt dgn ur deco for wedding theme french pavilloion garden tu..if mcm tu charge brapa ya? u also do tempahan for sbh n srwk?can u email sya pakej perkahwinan yg d tawarkan ? thankss…

  80. ISMA NIEZA HARUN says:

    salam hi,
    ermm..blh sy tahu, kalau sy tempah pelamin utk majlis perkahwinan di sabah, brapa anggaran kosnya? dan blh x if u email quotation for home/hall deco wedding..

    tq..=)

  81. Shafa says:

    Hai..luv your work..
    Bole x u bagi range harga untuk pelamin n hantaran..

  82. Nana MN says:

    Dear Arjuna Cipta,

    1stly, me in LOVE wit all your magical touch..
    2ndly, can u provide me wit ur package services both at home and hotel for ;
    - dais
    - main table
    - table centre piece
    - deco
    hope to hear from u ASAP..
    Thanks!!

  83. elly says:

    hi…i really fall in love with all your decoration..i have been asking quotation from your side but no one reply :-(.. may i know how much is the decoration cost at home wedding? i like flowering theme…

  84. Mira says:

    Salam, boleh emailkan quotation utk pelamin dwn, walkway aisle, entrance arch. thanks v mch.

  85. Aya says:

    Hi there, i would like to know if you’ve done weddings at the duchess place and JB. please email me the price range.

  86. Liyana says:

    Salam. Great job u guys did here.
    Can please provide me with your quotation for wedding deco (pelamin etc.) at home and hantaran. Reception will be in Ipoh. Thanks :)

  87. liza says:

    salam.boleh emailkan kepada saya pakej yang ditawarkan dan juga harga

  88. liza says:

    salam.saya tinggal area selangor dan akan melangsungkan majlis dalam bulan 10 ini (insya allah). macam mana anggaran harga yang akan dikenankan jika melangsungkan di dewan (sederhana saja area perumahan) dari segi kos pelamin, persalinan dan etc.adakah pihak menyediakan pakej2 tertentu @ kos berdasarkan design yang dibuat..harap dapat emailkan kepada saya

  89. Nrely says:

    WOOOOW,I Really love with all ur deco..Boleh saya dapat quotation untuk pelamin di dewan and hantaran (fresh flower)?

  90. fara says:

    hi arjunareans.. im fara.. my brother is getting married next year. and i am the “wedding planner” (self appointed haha) so.. the wedding is goin to be held at bonquet SUK ipoh. may i know how much will it cost for the deco? Looking forward for your reply.

  91. mili says:

    hye..can u please email me quotation for reception only to be held in dewan.tqvm!

  92. ibrahim@rozio says:

    as’kum…saya teringin nak berkongsi pendapat tentang sentuhan2 dari arjuna team tentang pembuatan pelamin…mengkagumkan…hopely kita boleh bertukar pendapat dan idea dalam bidang ni…dari saya ibrahim..tawau sabah..

  93. ija says:

    hi;leh tau x anggaran harga pelamin rumah? n luar kawasan u amik dalam berapa yek..saya minat sangat u punya pelamin

  94. na says:

    salam to everyone in arjuna
    i’m planning to hold akad nikah and sanding at home this coming dec in shah alam. could you pls mail me the quotation for the dais/table centrepiece/bits of home deco? many thanks!

  95. wawa says:

    hey there…if I nk wedding bertemakan fairy tale, is it possible if i nk bt di rumah??how much is it cost??

  96. syariza says:

    Hi,

    I nak tahu generally your packages for hall pelamin decorations starts from how much?

    i tgh cari deco for
    1)9 dulang hantarans- fresh flowers
    2)mini pelamin kat rumah with some decorations for the bilik pengantin mcm 2 vases of fresh flowers
    3) pelamin n hall deco for hotel wedding reception – fresh flowers and how much kalau non- fresh flowers.

    thanks

  97. aja says:

    hi…gimme quote for pelamin pls…

  98. kin says:

    Salam,
    can you email me the quotation for wedding reception (pelamin and hall deco) and related packages if available. Thanks.

  99. bella says:

    As’salam.. i nk tanya, tuk pelamin rumah nikah bp range costing dia..??? i suke ur team design yg simple but nmpak elegance.. since my house x tinggi sgt (due 2 last renovation)..so, i got some prob tuk cari pelamin yg sesuai..leh x u email pakej2x yg u tawarkan skang..untuk pelamin rumah..

  100. Ina says:

    Salam..Sila check emel anda..Pihak kami ada buat permintaan sedikit..Hehehhe..

    Ina
    FeMag

  101. yanie says:

    hi nak tanya u ol ada buat service untuk dekat sabah tak ??

  102. iklil says:

    salam..boleh bagi quotation utk pelamin dewan ? Terima kasih.

  103. Hi there, just turned into alert to your weblog through Google, and located that it’s really informative. I’m gonna be careful for brussels. I will be grateful for those who proceed this in future. Lots of other folks will probably be benefited out of your writing. Cheers!

  104. cik yang says:

    hy..
    boleh tak emeil quote untuk weding di rumah,untuk majlis bertandang(terima menantu) ,area kajang,date:6/5/2012..
    saya minat pelamin masa u all buat untuk majlis nikah penyampai radio erafm(ira)..weding ini untuk my youngest brother..
    tq..

  105. zharynna says:

    hye arjuna cipta…amaze w the creation.. pls forward the price package for dewan..event date on 18th march 2012 for wedding reception

  106. aimi amirah says:

    hello, could you please email me the quotation for dewan event? i’d like the sakura theme. thank you :)

  107. Shuzilin says:

    assalamualaikum arjuna team. Boleh x emelkn pd sy quotation utk pakej di rumah?sy sgt berminat dgn ur deco.

  108. Aleeya Hashim says:

    Can you email me the price quotation for wedding packages

  109. Ziana says:

    hi can you send me your quotation for pelamin rumah & dewan. tq

  110. ain says:

    hye sy berminat nk buat majlis perkahwinan di kg pengantin….boleh send price qoutation untuk 2012?

  111. nissa says:

    hi,
    boleh send quotation utk pelamin rumah n brapa charge dr shah alam to melaka?

  112. Alieya says:

    Hye.. I nk tnye ttg sewa hall kat dewan banquet suk ipoh tu.. I try google sume kuar u nye webpage.. And i would like to ask u to b my wedd planner.. Tq
    Dis my no 0127114142
    Im working at kl.. Susah tuk i nk turun naik ipoh kl nk tnye pasal dewan tu.. It will be my pleasure if u bleh bg quotation sume.. Tq

  113. atieq says:

    hai. saya nk tnya mengenai harga deco pelamin dewan, pakej yg di tawar kan serta pengangkutan cas berapa? ke sungkai perak? please reply ya. sebab deco nya cantik sangat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s